Var böyle acı... Hep olacak!.. Çünkü...

Ergün ailesi, yeni yıla birlikte girmek için kızlarına gitmişti. Dönüşte, bir facia yaşandı. Alamancı dediklerimizden bir sürücünün, hem de 2.43 promil alkollü olduğu otopside (Yani o da...

Ergün ailesi, yeni yıla birlikte girmek için kızlarına gitmişti. Dönüşte, bir facia yaşandı. Alamancı dediklerimizden bir sürücünün, hem de 2.43 promil alkollü olduğu otopside (Yani o da ölmüştü kazada.. Ne kazası ise artık) anlaşıldı. 2.43, adeta zurna gibi sarhoş demektir. Arabasının hız göstergesi de 180'de kitlenmiş.
Haberi en çarpıcı Takvim verdi.. Ötekiler, yılbaşı ve bayramlarda böyle faciaları kanıksamış olmalılar ki, büyütmediler bile. Bazılarında yoktu hatta..
..Ve Takvim dahil hiçbirinde, bu kazayla ilgili tek bir köşe yazısı ya da bir köşe içinde iki satır çıkmadı..
Suç, benim lise çağlarımda, gene bu medyanın yarattığı "Sanal" Trafik Canavarı'na yüklendi.. Somut Trafik Canavarı'ndan söz etmek ve onun peşine düşmek kimsenin işine gelmiyor çünkü.. Girseler, asıl Trafik Canavarı'nın bu ülkede karayolları hamlesiyle yollar mükemmelleşmeye başlarken doğduğunu ve o yollar harikalaştıkça da iyice azdığını görecekler ve düşünecekler..
"Ulaşım en büyük uygarlık ve gelişme göstergesi iken, bizde bu gelişme neden...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar