Ülkemin gururusunuz kızlar!..

Nasıl keyifli, nasıl gururlu, nasıl mutlu girdim yatağa perşembe akşamı ve Tanrı'ma nasıl şükrettim, bu ülkenin insanı olduğum için.. Bana bu keyfi, bu mutluluğu, bu gururu veren, Türkiye'min...

Nasıl keyifli, nasıl gururlu, nasıl mutlu girdim yatağa perşembe akşamı ve Tanrı'ma nasıl şükrettim, bu ülkenin insanı olduğum için..
Bana bu keyfi, bu mutluluğu, bu gururu veren, Türkiye'min kızlarıydı.. Tokyo'da ay yıldızlı forma ile mücadele eden voleybolcu kızlarımız!. Geçen Olimpiyat Şampiyonu Çin'i 3-0 devirdikten sonra, bir başka dünya devi Amerika Birleşik Devletleri'nin karşısına çıktılar..
Hayır, ne mağlubiyetleri umurumda, ne de aldıkları iki setin onlara kazandırdığı, Çeyrek Final Yolu'nu açan altın 1 puan.. (Voleybolda 3-2 biten maçlarda puanlar 2-1 olarak paylaşılır. 3-0 değil.) Bugün gurup sonuncusu, Tokyo'nun en zayıf takımlarından Arjantin'i yenersek guruptan çıkmamız garantilenecek yani. O tek puan o işte..
Ama bakın o da umurumda değil..
Umurumda olan, o alınlarından öpülesi, Tokyo'dan İstanbul'a omuzlarda getirilesi kızların ortaya koydukları muhteşem mücadele..
2-0 geriye düştüklerinde maçı bırakmayışlarına ve "yeni başlamış" gibi taptaze ve muhteşem bir mücadele ortaya koymalarına bayıldım..
Kaptan Eda'nın "yenilmez ruhu", "Bitmedikçe bitmez"...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar