Teşekkürler Serhan!

Salı gecesi nasıl mutluydum, Rahmi Koç Müzesi'nde..Klasik Müziğin tek anıtı, gururu, teşvikçisi Donizetti Ödülleri, yedinci yaşına gelmiş ve artık şaşmaz şekilde gelenekselleşmişti.Gazete...

Salı gecesi nasıl mutluydum, Rahmi Koç Müzesi'nde..
Klasik Müziğin tek anıtı, gururu, teşvikçisi Donizetti Ödülleri, yedinci yaşına gelmiş ve artık şaşmaz şekilde gelenekselleşmişti.
Gazete ve televizyonlar izlemese de, yazmasa da, minnacık ilgiyi esirgese de, gazetelerin güya "Sanat ve Klasik Müzik Yazarları"nın hiçbiri ortada görünmese de, yedi yaşına gelebilmek müthiş bir olaydır bu ülkede..
Bunu sağlayan iki kişidir..
Andante Dergisi'ni kuran ve yöneten, yıllardır her türlü imkansızlığa rağmen ödün vermeyen Serhan Bali..
..Ve Bali'nin arkasında kapı gibi duran, durmakta inat ve ısrar eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan..
İki inançlı adamla, yedinci yıl..
Gece güzellikler ve anılarla doluydu benim için.. Mamak Muhabere Okulu'ndaki teğmenim Muammer Sun'u gördüm bir defa.. Ve de Ankara'daki unutulmaz Yankı günlerimde, kader arkadaşım ve Yazı İşleri Müdürüm, Şefik Kahramankaptan'ı.. O da klasik müziğin isimsiz neferlerinden yıllardır..
Gece, bir yandan tenor, öte yandan çok başarılı bir komedyen Atılgan Gümüş'ün çok şirin sunumu ile açıldı ve devam etti..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar