Teşekkürler, Atatürk’ümün bankası!..

İş Sanat'ın ikinci kattaki salonuna, iki yandan merdivenlerle inilir çıkılır. Senede bir gün, çıkışta sağdaki merdivenler kapatılır. Seyirciler soldan inerek giderler...


Bu İş Sanat'ın yıllardır sürdürdüğü "Veda" geleneğidir. Sezonun son etkinliğinde, merdiven başından itibaren, o etkinliğin sanatçıları ve İş Sanat'ın tüm çalışanları iki yana sıralanırlar ve aralarından geçen bizleri alkışlarla uğurlarlar..
Tabii biz de onları..
Perşembe akşamı, Atatürk'ümün ülkemi kurtarmak için Samsun'a hareket ettiği günün akşamında İş Sanat'taydım, "Veda" gösterisi için.. Harika bir şov seçmişlerdi kapanış için.. Meksika Düğünü!.
Latin dansları.. Müziği.. Hele de Meksika olunca.. Seyirci coştukça coştu..
Ben düşüncelere daldım gittim..
Önce Meksika'ya gittim tabii..
1986 Dünya Kupası'na.. 220 bin kişilik Aztek Stadı'nda Sinyor'la (Can Bartu) Maradona ve arkadaşlarını Dünya Şampiyonluğu'na giderken izliyor, Meksiko City gecelerine ise Sevgili Kenan'la (Onuk) dalıyor ve sabahlara kadar, Mariachiler Meydan'ında müzik ve dans gösterilerini izliyorduk..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar