Tek ama tek sorumlu Fatih Terim.. mi?

Sevgili meslektaşlarım ya Galatasaray diye bir başka takımı izliyorlar ya da gördüklerini, düşündüklerini cesaretle yazamıyorlar.. Şampiyonlar Ligi'nde PSV'den iki maçta 7 gol yiyerek elenecek takım mıdır...

Sevgili meslektaşlarım ya Galatasaray diye bir başka takımı izliyorlar ya da gördüklerini, düşündüklerini cesaretle yazamıyorlar..
Şampiyonlar Ligi'nde PSV'den iki maçta 7 gol yiyerek elenecek takım mıdır, Galatasaray..
Ya da ordan elenip geçtiği UEFA Kupası'nın elemelerinde adını Türkiye'nin değil, belki de dünyanın ilk defa duyduğu, sıradanın da sıradanı, bir tek üst düzey oyuncusu olmayan St. Johnstone önünde, kendi sahasında nerdeyse elenecek duruma düşen de ayni Galatasaray değil midir?.
Dikkat buyurun "ayni" diyorum.. Çünkü o takımın başında hatalarından bir türlü arınmayan, eleştirilerden zerre fikir almayan, inatla ve ısrarla bildiğini yaptığı için "ayni" hataları durmadan tekrar eden Fatih Terim oldukça..
Bu Fatih Terim bu kafayı değiştirmedikçe ya da kulüp Fatih Terim'i değiştirmedikçe "Bu işler düzelmez" diyecek bir "yürekli" yok mu aramızda.
Fatih Terim bile o rezil maçtan sonra "Değişe değişe değişeceğiz" derken..
Ama bu Başkan mı Fatih'i değiştirecek?. Bu acemi Burak Elmas mı?
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar