Tarihin En Başarısız Üç Büyük (!) Başkanı!.

Hadi daha öncesini bir kenara bırakalım. Gazeteciliğe başladığım 1957 yılından bu yana, gördüğüm en başarısız Üçlü var, Üç Büyükler'in başında..

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman!.
"Mustafa Cengiz de mi?" diyecekler var, biliyorum. Onun için onu en başa yazdım.
Evet, hemşerim, mekteplim, komşum, dostum Mustafa Cengiz en başta..
Ülkemize getirdiği, öğrettiği, yaydığı voleybol ve basketbol başta, futbol dışı bütün spor dallarında tarihsel çöküntü yaşıyor Galatasaray..
Futbolda da alt yapı öldü. Çünkü üst yapıda Fatih Hocam'a teslim olmuş, Başkan. O da sadece yabancıları oynatıyor. Alta harcanan para günah.. Her kuruş elin yabancısına gitmeli.
İstiklal Marşı'nı bilmeyen takıma alt yapı ne gerek?.
"Sözün bittiği yer"e kadar giden hakemler Galatasaray'a en kritik puanları armağan edince, çok ama çok kötü yönetilen rakipler de tepsiyle ikram edince şampiyon oldular.. Sahte kupalara kananlar, övenler var. Ben kendimi, ekranda ve köşemde ilan ettim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar