Suada’yı tekrar Galatasaray Adası yapacak adam!..

Dünya Cenneti İstanbul Boğazı'nın ortasında bir işgalcinin, hem de Belediye'nin gözleri önünde kaçak yapılanma ile büyüte büyüte yarattığı bir çirkinlik anıtı vardı. Sahilde...

Dünya Cenneti İstanbul Boğazı'nın ortasında bir işgalcinin, hem de Belediye'nin gözleri önünde kaçak yapılanma ile büyüte büyüte yarattığı bir çirkinlik anıtı vardı. Sahilde yürüyenlerin, Boğaz'dan geçenlerin göz zevkini piç ediyor, ama kaçak işgalcisine gece gündüz para basıyordu.
Başka yerleri alayı vala ile basan ve davet ettiği tv kameraları önünde yıkan Belediye, nedense, bu işgalciyi mahkemeye vermekle yetinmişti. Kapıya mühürü basıp, dava açmıştı. İşgalci mühürü kırıp devam etti.
Belediye gene mühürleyip dava açtı.. Bu böyle sürdü gitti.
Galatasaray'ın başındakiler kulübe beş kuruş hayrı olmayan Ada'nın işgalcide kalması için çırpınırken, Belediye'nin davası uzadıkça uzadı. Sonunda yıkım kararı onaylandı.
Kiralanan gayrimenkule kaçak ekler yapmak, anında tahliye sebebi iken, Galatasaray Kulübü Danıştay'ın kesin kararına da itiraz etti ve "Karar düzeltmesi" istedi.
Dikkat buyurun.. İşgalci ve kaçak inşaatçı değil, mal sahibi, o işgalci yüzünden mahkemelere düşen Galatasaray "Kararı düzeltin" dedi. Kararın düzelmeyeceği biliniyordu. Çünkü kaçak ve de Boğaziçi İmar'dan izinsiz o çirkin, rezil, utanç veren yapılanma, orda milyonların gözünün önünde duruyordu. Amaç, davayı uzatmak ve işgalcinin orada bir sezon daha geçirmesini sağlamaktı Bu amaç da öyle açıktı ki!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar