‘Sıkıntı yok abi! Cezamız neyse öderiz!..’

Kovid yasaklarında da ayni sistem mi uygulanıyor acaba?.

Dün Sabah'ın sürmanşetinde "Eğlenceli bir polisiye geliyor" yazıyordu. Altında da "Günaydın'da" notu. "Yeni bir dizi haberi olmalı" dedim. Günaydın'ı aldım. Kapağında kocaman ve bol resimli bir haber var.. Başlığı aynen bu yazının tepesindeki laf..


"Sıkıntı yok abi! Cezamız neyse öderiz!."


Bunu söyleyen İrem Derici adlı ünlü şarkıcı.. Hani "Müzisyenler aç kaldı" diye kıyamet koparanlardan.. Yanında kendisi gibi bir yığın ünlü var..
Yeniköy'deki Kaşıbeyaz'da toplanmışlar.. Kovid önlemleri kapsamında, mekânların saat 21.00'de kapanması gerek. Uymamışlar.. Karakol zaten hemen orda.. Polisler gelmiş..


İrem gülerek karşılamış onları ve "Sıkıntı yok abi! Cezamız neyse öderiz" demiş, iyi mi?.


Çünkü sürmanşetteki "Eğlenceli polisiye" dizi değil, gerçek!.
Ayni lafı 3 defa tekrar ettim, bir paragrafta.. Neden?. Çünkü bu laf, polislere değil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya edilmiş de ondan.. Tekrarda fayda var.
Ona hitaben belki kırk defa yazdım.

......

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 355 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar