“Sen benim kim olduğumu biliyor musun?.”

Sevgili Okurlar, Bundan böyle sakın uçağa binmeyin. Hatta hava alanlarına gitmeyin. Çünkü terörün kol gezdiği ülkemizde, hava limanları ve uçaklar gibi en önemli terör hedefleri artık güvenilir...

Sevgili Okurlar, Bundan böyle sakın uçağa binmeyin. Hatta hava alanlarına gitmeyin. Çünkü terörün kol gezdiği ülkemizde, hava limanları ve uçaklar gibi en önemli terör hedefleri artık güvenilir değil.
Abartmıyorum. Yürekten uyarıyorum..
Çünkü bu ülkede "Sen benim kim olduğumu biliyor musun" günleri geri döndü. Önüne gelen kendini bir ayrıcalıklı halt sanıyor. Önüne gelen kuralların ona uygulanmasına karşı çıkarak hava attığını sanıyor.
Önüne gelen, kuralı uygulamaya, düzeni korumaya ve bize, insanlara sahip olmaya, haklarımızı korumaya ve güvenliklerimizi sağlamaya çalışanlara kafa tutmayı "Sen benim kim olduğumu biliyor musun" diye bir de azarlamayı, hakaret etmeyi marifet sanıyor..
Peki Devlet?.
Peki o kuralları koyan devlet ne yapıyor?.
En acısı o..
"Kimsin ulan sen?.
Vatandaştan ne farkın var" diyeceğine, böyle diyeni asıl hemen görevden alacağına, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun" diyen anarşistin yanında yer alıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar