Sahiden çok ömürsün Ömür!.

İki hafta evvel "Ömürsün, Ömür" başlıklı yazımla, sevgili arkadaşım Ömür Gedik'in Catherine Deneuve'ü eleştiren yazısına dokunmuştum. Amerika'da ki "Me too/ Ben de" hareketinin geldiği boyutu...

İki hafta evvel "Ömürsün, Ömür" başlıklı yazımla, sevgili arkadaşım Ömür Gedik'in Catherine Deneuve'ü eleştiren yazısına dokunmuştum.
Amerika'da ki "Me too/ Ben de" hareketinin geldiği boyutu çok abartılı bulan ünlü Fransız yıldızı ve 100 arkadaşı Le Monde gazetesinde bir açık mektup yayınlayıp "Kur yapmak taciz değildir" dediler.
Ömür de köşesinde "Catherine Deneuve erkekleri koruyarak kadının en büyük düşmanının gene kadınlar olduğunu gösterdi" diye yazınca, ben de dedim ki..
"Kur yapmak ayıp değildir, demek niye erkekleri korumak oluyor. Erkek kur yapmazsa, sosyalleşme nasıl olacak?. Kur yapmazsa, yakınlaşmalar, ilişkiler nasıl başlayacak?."
Sonra da sordum..
"Bunca yıldır çok sevdiğim Ferhat'la (Göçer) çok iyi giden birlikteliğin var. Nasıl tanıştınız?.
Sana kur yapmadıysa, ilişkiniz nasıl başladı?.
Yoksa sen mi ona kur yaptın?. Kadının kur yapması serbest mi?." Neyse, meraklısı lütfen internete girsin ve 13 Ocak tarihli bu yazımı, kelime kelime okusun, mutlak.. Yazı orda duruyor.
Ömür köşesinde cevap yazmadı.
Bunca yıllık arkadaşıyım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar