Orman, Şenol’u da lanetledi!.

Başlığa şaşırdınız değil mi?. Hayır!. Dedikodu, yakıştırma, iftira, tatsız şaka falan değil, gerçeğin ta kendisi..Beşiktaş'ın konuşma ve haber olma merakı yüzünden her...

Başlığa şaşırdınız değil mi?. Hayır!. Dedikodu, yakıştırma, iftira, tatsız şaka falan değil, gerçeğin ta kendisi..
Beşiktaş'ın konuşma ve haber olma merakı yüzünden her şeye maydanoz başkanı Fikret Orman, durup dururken medyaya çok sert saldırmış ve "Hepsini lanetliyorum" demişti.. Hepsi dediklerinin başında Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu, Kemal Belgin, Güven Taner de vardı..
Beşiktaş iki şampiyonluğu garantilerken, Şenol Güneş Hoca ile yeni sözleşmenin neden imzalanmadığını merak edenler o kadar çoktu ki, yorumcular konudan uzak kalamıyor ve fikirlerini söylüyorlardı.
Maydanoz Başkan işte bu fikir söylemeye karşı öfkeyle haykırdı.
"Hepsini lanetliyorum!." "İkinci şampiyonluğumuzu yaşayacağımız dönemde bunlar konuşuluyor. Ayıp..
30 kere söyledik. Bir sene daha kontratımız var. Daha kupayı kaldırmadığımız günlerde bunları konuşanları lanetliyorum." Orman ya hukuksal gerçeği bilmiyor, yalan yanlış sallıyor, ya da bile bile manşet olmaya çalışıyordu.
Konuşmasının devamında "Geçenlerde Ahmet Çebi 'Yüzde yüz anlaşacağız' dedi, bunu daha nasıl açıklayacağız" diyerek kendi kendini tekzip etti. Daha bir yıl kontratı varsa "Yüzde yüz anlaşacağız" ne demek oluyordu?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar