Netflix’ten ders aldınız mı, bizim kanallar?..

******Safter'in yazdığı dizileri de, filmleri de izledim. Benim gibi "Dizi izlemez/Dizi düşmanı" Hıncal, Netflix dizilerini niye izledi, diye kimse merak etmesin.. Benim dizi düşmanlığım yok.. Benim düşmanlığım...

***

***

Safter'in yazdığı dizileri de, filmleri de izledim. Benim gibi "Dizi izlemez/Dizi düşmanı" Hıncal, Netflix dizilerini niye izledi, diye kimse merak etmesin..
Benim dizi düşmanlığım yok.. Benim düşmanlığım, nefretim, kinim, ne derseniz deyin artık hepsi, bizdeki uygulamaya..
Biri yaptı, ötekiler cümbür cemaat peşinden gittiler..
Akşam yemeği ailecek yenmiş. Ana haberler de bitmiş.. Aile bir arada.. Tüm ailenin birlikte izleyeceği bir program istemez mi şimdi "Aile İzleme Saati!."
Tüm ailenin bir arada ve salonda bulunduğu saat olduğu içindir onun adının "Aile İzleme Saati" olması.. Sonra dışarı çıkanlar başlar.. Odasına çekilenler başlar.. Salon eksilir. PT2 başlar.. Yani Prime Time 2.. Aile İzleme Saati, Prime Time 1'dir (PT1). Televizyonların en fazla açık ve önlerinde oturanların en fazla olduğu zaman sürecidir. Bu yüzden reklamlar da en pahalıdır.
Yani...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar