‘Nasılım?.. İyi oyalayabiliyor muyum?..’

Üçüncü aşımı olmuş, Kovid de geçirmiş ve haftada ortalama üç akşamımı arkadaşlarımla ekran başında geçiren biri olarak, çok iyi oyalanıyorum.. Kendim oyalanmakla kalsam iyi.....

Üçüncü aşımı olmuş, Kovid de geçirmiş ve haftada ortalama üç akşamımı arkadaşlarımla ekran başında geçiren biri olarak, çok iyi oyalanıyorum..
Kendim oyalanmakla kalsam iyi.. Durmadan "Aşı olun" tavsiyeleri yaparak ve izlediğim maçları eleştirip mesela "Fener'e iki kanat adamı, bir santrfor lazım" diyerek hem köşemi "dünyamızı planlayan" güçlerin emellerine alet ediyor, hem de sizi oyalamaya çalışıyorum..
Nasılım?. Kendimi ve sizi iyi oyalayabiliyor muyum?.
Dün sabah bu gazetenin üçüncü sayfasında Sevgili Kardeşim (O benim için artık böyle düşünmüyor olabilir) Haşmet'in, yani kırk yıllık Haşo'nun yazısını okuyanlar ne demek istediğimi anladılar..
Efendim, dünyayı küçük bir elit tabaka yönetiyormuş.
Ve biz, onların istediği şeyleri konuşuyormuşuz..
Mesela, "Takıma iki kanat oyuncusu, bir santrfor gerek" diyormuşuz.
Böyle ne güzel oyalanıyormuş insan.. Ne güzel uyutuluyormuş kitleler..
Böyle olunca, altıncı, yedinci kez aşısını yaptırmış...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar