Milyonla Teşekkür, Binali Bey!.

Pazartesi öğleden sonra, saat dörtte İstanbul'da evimin bahçesinde oturunca, Sevgili Kardeşim, İzmir gezimiz boyunca, yanımızdan ayrılmayan, aile dostumuz hafif kalır, ağbimin deyimi ile ailemizin parçası sayılan Muzaffer Kardeşimi (Tagıl) aradım..

"Binali Bey'le buluştun mu" dedim..
Biz ayrılırken Binali Bey, İzmir'e, Urla'daki evine geliyordu. Muzaffer de, çok sevdiği dostunu ziyarete gidecekti.
"Henüz konuşamadım" dedi..
"Konuştuğun zaman, ona sık sık İzmir'e giden bir İstanbullu olarak binlerce teşekkürümü ilet" dedim.. "Konak'taki otelimizden, Etiler'deki evimize hem de öyle sürat mürat yapmadan, 4 saatte geldik. Bunun en az bir saati, İzmir ve İstanbul içindeki bölümlerde geçti. Yani yeni oto yol sadece 3 saat sürdü. Ercan ve Kemal için sigara molası vermesek, hiç durmadan gelecektik. Bu otoyol muhteşem olmuş.."

Gerçekten öyleydi Sevgili okurlar.. Pikniğe gider gibi geldik, İstanbul'a..
Bir mukayese örneği vereyim..
Beylikdüzü, Hadımköy'de, bizim ailecek çok sevdiğimiz Kilisli Lokantası var, Sevgili Mehmet Şahiner'in. Artık gidemiyoruz. Çünkü son pazar gidişimizde dönüşümüz, 3.5 saat sürmüştü.
Kilisli'den öğlen yemeği dönüşü 3.5 saat.. İzmir'de, ağbimle brunchtan dönüş de 3.5 saat!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum