Mesut ve Ferdi, Türk mü?..

Hayır!.. Tahmin edersiniz ki, ırkçılık yapmıyorum.. Ne Mesut'un, ne de Ferdi'nin, hatta Adana Demirspor maçında oyuna sonradan giren Serdar Dursun'un kanlarını konu etmek gibi bir niyetim olamaz.. Kimin olabilir ki. Konum tamamen hukuksal.. ...

Hayır!.. Tahmin edersiniz ki, ırkçılık yapmıyorum.. Ne Mesut'un, ne de Ferdi'nin, hatta Adana Demirspor maçında oyuna sonradan giren Serdar Dursun'un kanlarını konu etmek gibi bir niyetim olamaz.. Kimin olabilir ki.
Konum tamamen hukuksal..
Türkiye Futbol Federasyonu, bu sezonla birlikte başlamak üzere bir karar aldı. Bundan böyle takımlar sahada en fazla 8 yabancı oynatabilecekler, en az 3 Türk'le sahada olacaklardı.
Bu yılın şampiyonlukta iddialı takımı Fenerbahçe, sezonu Adana deplasmanında açtığında, ekran başına otururken, ben de tabletimi açtım.
"Flashscore" adlı uygulama maç başlarken, yedekler dahil kadroları, teknik direktörleri ve hakemleri veriyor, maç boyu da golleri, kartları, değişiklikleri işaret ediyor ve bana izleme kolaylığı sağlıyordu.
Flashscore'de Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını tıkladım. Karşıma yandaki Fenerbahçe tablosu çıktı..
Bu tabloda kaç Türk bayrağı görüyorsunuz?.
İki değil mi?. Peki "En az 3 Türk bayrağı olması gerekmiyor mu?." Şimdi bu soru...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar