Mert Hakan rezaletini biz saklar, hatta alkışlarken... İngiliz medyası alay etti ve öfke kustu!..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç’un bugünkü (13.04.2022)''Mert Hakan rezaletini biz saklar, hatta alkışlarken... İngiliz medyası alay etti ve öfke kustu!..’’ başlıklı yazısı.

İngiltere'nin en çok satan gazetesi The Sun, bir ikili mücadelede kendini yere atan ve yerde beş tur dönen Mert Hakan'ı, yürümeyi yeni öğrenen bebek gibi artistlik yapmakla itham etti ve "Bunun gibiler yüzünden insanın futbol izleyesi kalmıyor" diye yazdı.
Dün, derbiyi eleştirmek üzere ayırdığım sayfamın manşetini ve yarısını, 55'inci dakikada cereyan eden bu "rezil" şova ayırmış ve hakemin bu şova nasıl seyirci kaldığını ayrıntıları ile anlatmıştım. Ben bunları yazarken, aslında geç kalmışım. İngiltere'nin en çok satan, yani orta sınıfın ve gençlerin okuduğu Bulvar gazetesi The Sun, internet sayfasında, o dakikanın videosunu da koyarak olayı yayınlamış bile..

"YUVARLANMA OYUNU
'Yavru bebek gibi artistlik' - Fenerbahçe'nin yıldızı Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray derbisinde bir ikili mücadele sonunda yerde BEŞ defa yuvarlanmasına bakın.."
Gazete, internet sayfasındaki videonun izlenmesini de istedi.
Bu videonun altında sert yorumlar vardı..
"- Tüm haysiyetimle soruyorum. Yürümesini yeni öğrenen bir bebek gibi artistlik yapan futbolcu kocanızı, ekranda canlıyayında nasıl izlersiniz?."
"- Çok utandırıcı.. Televizyonda futbol maçı izlemememin baş sebebi.."
"- Bu artistik oyunlar, insanı spordan soğutuyor."
"- Daha evvel de söyledim. Ama asla bir futbol maçına gitmeyişimin tam sebebi de bu. Bunu yapmak, seyirciyi hiçe sayan bir küstahlık."
"- Bu bir anaokulu ya da kreşte, bir yavru bebeğin, akranı tarafından dürtülünce, kendini ağlayarak yere atıp bakıcıların ilgi ve sempatisini çekmek için yaptıklarına benziyor."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar