Maçı yönetemediği için ‘idare eden’ hakem!..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç'un bugünkü (12.04.2022)''Maçı yönetemediği için ‘idare eden’ hakem!..'' başlıklı yazısı.

Önce maçın hakemini yazmak isterim.. Atilla Karaoğlan, bir hafta evvel gene Fenerbahçe maçına atanmıştı. O maçın ardından "Kayseri'yi 4 golle yenen Fener'in aslında hakem desteğine ihtiyacı yoktu" diye yazmıştım.
3 elit hakemi temizleyen Merkez Hakem Komitesi'nin aldığı karar, Tahkim Kurulu, yani yargı tarafından bozulmasına rağmen, adını bilmediğim başkanı (Öğrenmeye de niyetim yok), bozma kararını uygulamayacağını anında açıklamış, TFF Başkanı Nihat Özdemir ise susmakla yetinmişti. Sonra istifa etti, biliyorsunuz.. Gene hiçbir açıklama yapmadan.

Ve o yargıyı hiçe sayan MHK Başkanı, "Hakem formasının altına gizli Fener forması giymişti" dediğim Karaoğlan'ı hatırladığım Süper Lig tarihinde ilk defa, ayni büyük takımın maçına arka arkaya atadı.
Tersi olsa, ikincisi derbi ayni hakem iki maç arka arkaya Galatasaray'a atansa, hafta boyu medya kıyamet koparırdı. Tık çıkmadı, tarafsız(!) Türk spor medyasından..
Gene geçen hafta yazdım. Galatasaray-Karagümrük (2-0) maçını yöneten Ali Şansalan da formasının altına, Galatasaray...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar