Küçük tartışmanın “Dev” finali!.

İşte tarihe not düşüren, işte ulusun hele bu günlerde en çok ihtiyaç duyduğu, hasreti, özleme cevap veren "Aile fotoğrafı"..


İşte tarihe not düşüren, işte ulusun hele bu günlerde en çok ihtiyaç duyduğu, hasreti, özleme cevap veren "Aile fotoğrafı".. Soldan sağa.. Kız Yıldırım.. İsmail Küçükkaya.. Bay İmamoğlu.. Bayan İmamoğlu.. Bayan Yıldırım.. Bay Yıldırım.. Oğul İmamoğlu.. Kardeşlerin bir araya gelemez olduğu günümüzde ve ülkemizde bu fotoğrafın anlamını ve mesajını herkes doya doya içine sindirmeli..

Eğer sonunda, sayfamın tam tepesinde gördüğünüz bu "aile fotoğrafı" çekilmeseydi, Türkiye'nin 19 yıldan beri hasret kaldığı ve hepimizin günlerden beri her türlü programını ayarlayıp, "canlı yayınlayan" bilmem kaç kanaldan birinin karşısına geçtiği tartışma için "Dağ fare doğurdu" başlığını atmaya karar vermiştim, yayının nerdeyse dörtte üçü geçerken..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar