Korkunun ecele faydası yok, Şenol Hocam!..

Peki Moldova nasıl bizden iyi oynadı ?

2002 yılında, korkusu yüzünden avucumuza konan Dünya Şampiyonluğu fırsatını kaçırıp üçüncülüğe razı olan ve bizim her zaman aşağılık kompleksli medyam tarafından göklere çıkarılan Şenol Güneş, farkında mı bilmiyorum ama bu defa da Avrupa Şampiyonu olma fırsatı kondu başına.. Elinde birinci sınıf bir kadro var, bir. İkincisi.. Rakiplerin futbolu meydanda.. Hiç ama hiçbiri, hele bu yıl adının yarısı kadar futbol oynayamadı..
O zaman..
O zaman..

***

Dün Öcal Ağbimin, kâğıtta değil, nedense ısrarla ve inatla dijitalde yayınlanan cuma yazısını okudum.
"Bu yazıyı Moldova maçının başlamasından 12 saat önce yazıyorum" diye başlıyor ve diyor ki "Moldova maçına çıkacak as kadro, İtalya karşısına 'Kazanmak için mi, kaybetmemek için mi çıkacağımızın' işaretlerini verecek." Ben bu yazıyı Moldova maçından 14 saat sonra yazıyorum ve işte cevabım..

.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar