Keşke mizah olsa Güngör! Keşke gülebilsek?..

Sevgili Demircan, Güngör Denizaşan'ı, onun 52 yıllık gazetesini yaşatmak, o hazine arşivi, aynen Ara Arşivi gibi kurtarmak, bu defa Kültür Bakan Yardımcısı olarak sana düşüyor.

Sadece kendi popülarizmini düşünen Ekrem İmamoğlu'na baş vurmayı ve ondan bir şey beklemeyi artık aklımdan bile geçirmediğim için, senden başka güvendiğim kimse yok..
İşte içinde Güngör'ün hayatının ve hazinesinin mühürlü durduğu binanın adresi..
"Taksim Talimhane.. Abdülhak Hamit Cad. No. 62. Serin Apt 7 ve 8 nolu daireler." Bu arada, "İnsanlar hiçbir şeylerini sigorta ettirmesinler" diye adeta ellerinden geleni yapan, sigortalısına üç kuruşluk kazık atmayı kazanç sanan ve ödemedikleri, ödemekten kaçındıkları her kuruşla bindikleri dalı kestiklerinin farkında olmayan sigorta şirketlerine gücün yeter mi, ya da onları kime havale edersin, bilemiyorum, Sevgili Demircan!.
Sevgilerimle...

***






YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar