İşte devlet adamı ve devlet adamlığı...

Pazar günü, "Notlar" yazmıştım. "Biriken konuları eritmek için bugün kısa kısa sıralıyorum. Sayfanın aldığı kadarı girer" diye.. Bu notların içindeydi işte, Turizm...

Pazar günü, "Notlar" yazmıştım. "Biriken konuları eritmek için bugün kısa kısa sıralıyorum. Sayfanın aldığı kadarı girer" diye.. Bu notların içindeydi işte, Turizm Bakanlığı'nın açıklaması..
"Bakan Ersoy, ilk defa 'İspanya'dan fazla turist aldık' demiş. Benim için önemli olan insan sayısı değil, gelen insanın ne bıraktığıdır. Adam başı kaç dolar kalıyor ülkemize?.. Karalarımızı ve denizlerimizi ucuza mı kirlettiriyoruz" demiştim. Koca yazının içinde iki satır ve tekrar ediyorum, günlerden pazar..
Saat 11'e doğru telefonum çaldı. "Çaldı" lafın gelişi. Benim telefonum çalmaz. Biri aradı mı, ekran parlar ve üzerinde bir isim ya da numara belirir.
Numaralara otomatik cevap gider: "Bu telefonu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar