Hülya da sizin kadar özgürdür!.

Efendim Hülya Avşar gene linççilerin elinde.. Ne demiş "Evde kadın, dışarıda erkek üstünlüğü" demiş.. Ne var demişse.. Bin yıllık gelenek ülkemizde, dünyayı geçin.. Babam, hele Kilis...

Efendim Hülya Avşar gene linççilerin elinde..
Ne demiş "Evde kadın, dışarıda erkek üstünlüğü" demiş..
Ne var demişse..
Bin yıllık gelenek ülkemizde, dünyayı geçin..
Babam, hele Kilis ve Hatay sınırlarını korurken, o Gavur dağlarında kaçakçılarla nasıl vuruşur, günlerce eve gelmez, uyku yüzü görmez, sonra da ayın ilk günü aldığı bütün maaşı son kuruşuna dek annemin avcuna koyardı..
O, sadece o para ile ayın sonunu getirmek de annemin göreviydi. Giyim, kuşam, yiyecek, içecek, okul masraflarımız, cep harçlıklarımız, ev kiramız hepsi o paradan çıkardı. Annemin işi çok daha ağırdı aslında..
Bize yokluk, eksiklik, sıkıntı hissettirmeden, ayın sonunu bulacak mucize bir Maliye Bakanı..
Sımsıcak bir ana kucağında, sevgiyi buram buram yaşayarak büyümemizi sağlayan Aile Bakanı..
Var mı "Ana kucağı" gibisi?. Uzaydan dadı getirsen tutar mı "Ana"nın yerini?. İnsanın yetişmesinde, tüm okullardan daha önde gelen, Aile Terbiyesi'ni veren, Eğitim Bakanı.. Tek kişilik Hükümetti annem!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 355 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar