Hafta sonuna kolay okuma notları..

Birikmiş o kadar çok konu var ki?. Sağ olsun ülkemde de konu hiç ama hiç bitmiyor.. Derim ya hep "Her gün tonla yazıyorsun, bu kadar konuyu nasıl buluyorsun" diyorlar hep.. Siz bir de yazamadıklarımı bilseniz..

Bir konu denizinde yüzüyoruz.. Bugün hafta sonu.. Okuması da kolay olur diye, mümkün olduğunca kısa yazmaya çalışacağım, derlediklerimi..

***

İlk notum, telefonuma düşen mesajdan..
Dün yazmış ve RTÜK yeni üyesi Faruk Bildirici dostuma çağrı yapmıştım.. "Şu ana haber bülteni sunucularının bizi resmen ve alenen aldatmalarına, milyonla insanı 'eşşek' yerine koymalarına bir çare bul" demiştim. Hani o "Devam edicez" diye reklam arası verip, 15 dakika beklettikten sonra "Bu gecelik bu kadar" diyen yalancıları anlatmıştım.
Sabah telefonuma mesaj düştü Faruk'tan..
"Teşekkürler Hıncal Ağabey.. Şimdilik mühimmat yükleme dönemindeyim. Emin ol uzun sürmeyecek bu dönem.."


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar