Güzel ülkemden “Güzel” haberler!.

Gazeteden biraz üzgün çıktım, yazılarımı yazıp.. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, başta Alaeddin Yavaşça ve Cemal Reşit Rey'e saygı geceleri, yedi harika konseri, her şey bitmişken, son anda...

Gazeteden biraz üzgün çıktım, yazılarımı yazıp.. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, başta Alaeddin Yavaşça ve Cemal Reşit Rey'e saygı geceleri, yedi harika konseri, her şey bitmişken, son anda, sebep göstermeden iptal etmişti.
"Neden" diye sormuştum yazımda ben de.. Dün okudunuz.
İşte o yazı daha basılmadan, öğleden sonra haberi aldım..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Hanım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nı (CSO) Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içindeki "Beştepe Millet, Kongre ve Kültür Merkezi'nde 18 Ocak Perşembe gecesi (Yani bu gece) Özel Konser'e davet etmişlerdi.
CSO, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı ve First Lady'nin konuklarına konser verecekti, yani..
Bu nasıl zamanlaması müthiş bir mesajdı.
Bir tarafta her şeye muhalif olmak için çırpınanları düşündüm. "Külliye'de CSO" haberine ne yapacak, ne diyecekler diye..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar