Futbolumuzda yarın çok geç olabilir!..

Dün benim sayfam, 9 sütuna, yani baştan başa "Futbol Federasyonu derhal görevden alınmalıdır" başlığı ile yayınlanırken, önemli spor sayfalarının tavrını merak ediyordum. Sabah Spor, tam beklediğim...

Dün benim sayfam, 9 sütuna, yani baştan başa "Futbol Federasyonu derhal görevden alınmalıdır" başlığı ile yayınlanırken, önemli spor sayfalarının tavrını merak ediyordum.
Sabah Spor, tam beklediğim gibi bir "Ne şiş yansın ne kebap" sayfası yapmış. Olayı nerdeyse görmezden gelmiş. Atladım..
Milliyet "Türkiye'de neler oluyor" diye manşet atmış.. En müthiş haberler onda..
FIFA Hakem Komitesi Başkanı, dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü hakemi Pierluigi Collina, olayı duyar duymaz hemen Cüneyt Çakır'ı, yani kovan Federasyon'u değil, kovulan FIFA ve UEFA nezdindeki en itibarlı Türk hakemini aramış ve "Neler oluyor orada?" demiş.
Çakır, "Sadece ben değil, üst düzey 16 hakemin görevine son verildi, ama gerekçe açıklanmadı. Şimdi bu açıklamayı bekliyoruz" cevabını vermiş..
Dedi ama kazın ayağı öyle değil.
İsimleri Süper Lig'i yönetecek hakemler listesinde açıklanan Mete Kalkavan ve yardımcı hakemler Tarık Ongun ile...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar