Fatih Terim, 2 maçı da kazanır giderdi!..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç'un bugünkü (19.03.2022)''Fatih Terim, 2 maçı da kazanır giderdi!..'' başlıklı yazısı.

Fatih Terim eğer bu Torrent denen adama bir enkaz bıraktı ise.. Ve de Barcelona, daha kura çekildiği gün dudakları uçuklayan Torrent'e "Çok zor kura çektik" dedirtecek, İstanbul'da yenilip elenmesine rağmen, Türk spor basınının "Gene de teşekkürler Aslan Galatasaray.. Seninle gurur duyduk" naraları attıracak bir dev takımsa, bu işte bir yanlış var..
Ya Fatih bir enkaz bırakmadı ya da Barcelona, Torrent'in ödünü patlatacak, yayıncı kuruluş başta, yazılı medyanın yere göğe koyamadığı kadar büyük bir yıldızlar takımı değil!.
Peki gerçek ne?.
Söyleyeyim..
O enkaz kadronun başında Torrent değil, Fatih Terim olsaydı, Galatasaray iki maçı da kazanır ve çeyrek finale kalırdı..
Neden mi?.

Baştan başlayalım.. Fatih Terim, hemen her gelişinde tonla transfer yaparak Galatasaray'ı mali bakımdan çökerten, 23, bilemedin 25 kişi olması gereken kadroyu 30'un üstüne çıkarıp çöplüğe döndüren İmparator, takımın Süper Lig'de de küme düşme tehlike hattına girmesine sebep olmuştu. Bu sebeple onu en sık, en yoğun ve en ağır eleştiren kişi bendim.
Ama o enkazın başındaki Fatih Terim, hem de İtalya (Lazio), Fransa (Marsilya) ve Rusya (Lokomotiv Moskova) gibi dev liglerden gelen rakiplerle oynadığı gurupta hiç yenilmeden, toplam 7 gol atıp 3 gol yiyerek lider olmuştu.
Çünkü Fatih Terim Avrupa'yı da, Avrupa'da oynamayı da biliyordu.
Kurada Barcelona çıkınca dudakları uçuklamayacak, daha o dakka turu geçme umudunun olmadığını Türk halkının ve de en önemlisi oyuncularının beynine sokacak laflar etmeyecek, peşin elenmeyi kabul etmek yerine, "Tarihin en kötü Barcelona'sı ile oynayacağız" der ve Mustafa Denizli gibi eklerdi..
"Şansımız yüzde 51.."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar