Fatih Hocama rağmen...

Sahaya çıkan takımı görünce, 11 kişinin arasında 4 Türk oyuncu sayınca, hele Kerem ile Halil adlı gençler yan yana olunca ve de dikine ve hızlı oynanan oyuna 15 dakika kadar bakınca, bugünkü yazımın...

Sahaya çıkan takımı görünce, 11 kişinin arasında 4 Türk oyuncu sayınca, hele Kerem ile Halil adlı gençler yan yana olunca ve de dikine ve hızlı oynanan oyuna 15 dakika kadar bakınca, bugünkü yazımın başlığını perşembe gecesi saat sekiz sularında atmıştım bile..
"Teşekkürler Fatih Hocam!."
Ne var ki, giderek fikrim değişti.. Hele ikinci yarıdan itibaren, hele son yarım saatte, öyle şeyler izledim ki, yukarıdaki başlığım ortaya çıktı.
Galatasaray, Lazio'yu "Fatih Terim'le değil, Fatih Terim'e rağmen yendi" çünkü..
Fatih Hocam, gol yemek için Lazio hocasından daha fazla uğraştı inanın..
Galatasaray'ın golünü, Lazio atmıştı, resmen, alenen. Asist yapan Lazio'luydu. Tutup elleriyle içeri atan da, yani golü yapan da..
Kendi kalesine atılan çok gol gördük ama, böylesi inanın Youtube'lara geçecek ve tarih boyu kalacak bir örnektir.
Fatih Hocam, hem de centilmen bir ev sahibi olarak bu ikramın altında kalmak istemiyordu sanki.
Gerçi Fatih Hocam, sahaya gene yengeç futbolu, yani...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar