Fatih Hocam kimi kurtarmaya çalışıyor?.

Rezil oynadığı, daha doğrusu hiç oynamadığı maçta oyundan alınırken, kendisini hem de nasıl haklı olarak protesto eden seyirciye "Orospu Çocukları" diye küfür eden Belhanda adlı ruhsuz ve rezil korumak, hatta kurtarmak için uğraşan kişiye bakar mısınız?.

Galatasaray'ın Hocası, ama ne yazık ki Belhanda'nın "Manevi Babası" Fatih Terim!. Terim, öyle bir manevi baba ki, o Belhanda'ya forma vermek için, Galatasaray'ın öz evlatlarını yok etti..
Mesela, sadece Galatasaray'ın değil, Milli Takım'ın da kaptanı, lideri Selçuk İnan'ı öldürdü.
Mesela, Galatasaray'ın geleceği genç Celil'i sildi, attı.. Hazırlık maçlarında hem de nasıl göze batınca "Ya Belhanda'nın yerini alırsa" korkusuyla bir daha kulübede bile oturtmadı.
En Galatasaraylı yıldızlar, biraz da Terim'in işaretiyle tribünler tarafından protesto edilirken, "Gık" demedi. Canına minnet..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar