Dursun’unla iftihar et Alp

Sevgili Spor Müdürüm Murat Özbostan'a bir eleştirim var.. Daha öbür gazeteleri görmedim ama, muhtemelen bu eleştiri tüm müdürleri kapsar..Gazeteler artık iyice şişirme hazırladıkları için zerre...

Sevgili Spor Müdürüm Murat Özbostan'a bir eleştirim var.. Daha öbür gazeteleri görmedim ama, muhtemelen bu eleştiri tüm müdürleri kapsar..
Gazeteler artık iyice şişirme hazırladıkları için zerre kıymeti harbiyesi kalmayan, bu yüzden kimse tarafından okunmayan, zerre itibar görmediği için konuşma konusu bile olmayan "Yıldız Tabloları"nda bazen (?) işareti koyarlar. Oyuna maç sonuna doğru giren ve topa bile dokunmayanlara not vermezler..
Sabah Spor, Başakspor Kalecisi Volkan Babacan'a (6) vermiş..
Niçin 6?. İzahı var mı?. Adam topa dokunmadı ki, 90 dakika boyu..
Galatasaray maç boyu topu topu 4 şut atmış, onlar da dağlara taşlara.. Kaleyi bulan tek top yok. Yani Başakşehir kalesinde bu yaşımda ben dursam farkı yok?.
O zaman Volkan niye (?) değil de, (6)!.
Oysa Volkan adının yanına (?) işareti koysalar ve gene artık hiçbir gazetede okunmaz olan maç yazısına "Volkan'a not veremedik/ Eline top gelmediği için.." başlığı atsalar, "Fark yaratırlar" salı sabahı da belki orda burda "Sabah'ı gördün mü" lafları ettirirlerdi.
Galatasaray tarihinde, rakip çerçeveye tek topun isabet etmediği maç var mı, müdürüm.. Dünya devleri ile oynadıkları dahil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar