Dünyanın “Vicdan Devrimi”ne ihtiyacı var!.

?First Lady'miz Sayın Emine Erdoğan ile bir kez telefonla konuştuk bugüne dek. Sosyal medyanın beni linç ettiği günlerden birinde aramış ve söze şöyle başlamıştı. "Sizi Başbakanın eşi değil...

?First Lady'miz Sayın Emine Erdoğan ile bir kez telefonla konuştuk bugüne dek. Sosyal medyanın beni linç ettiği günlerden birinde aramış ve söze şöyle başlamıştı.
"Sizi Başbakanın eşi değil, bir kadın, bir anne olarak arıyorum.."
Dün sabah kahvemi koydum, gazeteme bakıyorum.. Birinci sayfanın en altında küçük bir anons..
"Emine Erdoğan: Dünyanın bir vicdan devrimine ihtiyacı var/ sayfa 19"
Çevirdim o sayfayı hemen ve haberi okumaya başladım.. Emine Hanım, gene bir anne, bir kadın olarak konuşmuştu. Bu defa bana değil, topluma.. Dünyaya..
Bir gün evvel, o birinci sayfayı defalarca dolduracak olaylar yaşanmıştı.
Bir defa Afrin Harekâtı.. Ve de o harekât, tek sivilin burnu kanamasın diye, büyük bir dikkat ve özenle sürdürülürken, öte yanda, daha da özenle ve önemle sürdürülen diplomasi..
Başbakan Berlin'de Merkel'le görüşüyordu, Milli Savunma Bakanımız Amerikan Milli Savunma Bakanıyla ve Amerikan Dışişleri Bakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul ediliyor ve 3.5 saate yaklaşan bir ayrıntılı, çok ayrıntılı görüşme yapıyorlardı. Hepsi ayni günde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar