Devlete hakaret de mi serbest oldu?..

Galatasaray'ın başında "Yaramaz bir çocuk var" demek isterdim. Ama bu "şirin" bir laf olurdu. Yaramaz çocuk, şirindir çünkü.. Ama "çocuk" olduğu kesin.. 100 yıllık Galatasaray'ın başında kendini bir...

Galatasaray'ın başında "Yaramaz bir çocuk var" demek isterdim. Ama bu "şirin" bir laf olurdu. Yaramaz çocuk, şirindir çünkü.. Ama "çocuk" olduğu kesin..
100 yıllık Galatasaray'ın başında kendini bir şey zanneden..
Galatasaray'ı Galatasaray yapan bütün değerlere ihanet eden, kibir kumkuması ve de "şaşkın" bir çocuk var..
Bu çocuk, bir devlet kurumu olan Türkiye Futbol Federasyonu'na açık seçik hakarette bulunmuş ve kurumu bazı komplolar kurmak ya da içinde olmakla itham etmişti.
Federasyon da haklı olarak onu "Profesyonel Disiplin Kurulu"na sevk etti ve dedi ki..
"Hadi gel.. İthamlarını kanıtla.." Dün sabah erken kalktım.
Perşembe gecesi 4 takımımızın birden "Avrupa'ya tamam mı, devam mı" maçları olduğu için A Spor'da her perşembe yayınlanan programımızı "Özel" başlığı ile cumaya almıştık.
Çekimi erken yapacaktık. Ben de cumartesi yazılarını erken tamamlamak zorundaydım.
"Dört maçla ilgili görüşlerimi yazarım. Gerisine de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar