Bunlar mı, Euro 24’ü organize edecek, Spor Bakanım!..

Köşemizde gördüğünüz fotoğraf, perşembe akşamı Türkiye Futbol Federasyonu Sitesi'nin (TFF) Ziraat Türkiye Kupası sayfasının halini gösteriyor... Yani Devletin "Halkı haberdar etme amacı ile kurduğu"...

Köşemizde gördüğünüz fotoğraf, perşembe akşamı Türkiye Futbol Federasyonu Sitesi'nin (TFF) Ziraat Türkiye Kupası sayfasının halini gösteriyor... Yani Devletin "Halkı haberdar etme amacı ile kurduğu" siteden bir görüntü.. Yani burası Devlet!.
Dev- let!..
Sayfanın tepesinde resmin çekildiği saat kayıtlı. Mercekle büyüttük ki, siz de rahat göresiniz..
Perşembe 22.25..
Yani saat 20.30'da başlayan Kayserispor- Fenerbahçe Kupa maçı bitmiş o saatte..
Siz de sonucu öğrenmek isteyen, dünyanın herhangi bir ülkesinde yaşayan Türk vatandaşı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin resmi sitesine girmişsiniz. TFF'ye yani. Karşınıza çıkan bu.. Sonucu geçin, Fenerbahçe takımının tam 3 saat önce açıklanan kadrosu dahi yok..
Neden?. Sadece Kayseri kadrosu var, maç başlığının altında, o kadar.
Nedeni altta yazılı..
"Kadro bilgileri, maç öncesi kulüpler tarafından girilir.."
Fenerbahçe kulübü, geçin tüm dünya meraklılarını, kendi taraftarlarını bile adam yerine koyup, girme zahmetine katlanmamış.. Devlet sorumsuz bir kuruma emanet iyi mi?. Kulüp adına biri girip, ana avrat sövebilirdi de..
Fener'i kesinlikle suçlamam..
Niye girsinler ki?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar