Bu TRT.. Bu medya.. Ve olimpiyat adaylığımız!.

"İbrahim Ahmet Acar eskrimde Dünya Gençler Şampiyonu oldu!."Bütün gazeteler bu haberi minnacık, tek sütun verdiler.. Ajanstan geldiği gibi.. Haberi sayfasına koyan hiçbir spor müdürü, Eskrim'in "E"sini bilmediği...

"İbrahim Ahmet Acar eskrimde Dünya Gençler Şampiyonu oldu!."
Bütün gazeteler bu haberi minnacık, tek sütun verdiler.. Ajanstan geldiği gibi.. Haberi sayfasına koyan hiçbir spor müdürü, Eskrim'in "E"sini bilmediği için, eksikliği fark etmedi..
Eskrim'in "Epe, Flöre ve Kılıç" dallarında yapıldığını bilenler "Yahu hangi dalda" diye merak edip, internet karıştırmaya başladılar..
Ben söyleyeyim de öğrenin tüm müdürler..
"Kılıç" dalında..
Kılıç dalında şampiyon oldu İbrahim.. Öğrendiniz mi?.
Peki, bu milletin vergileri ile yaşayan, bir de üstüne üstlük, özel TV'lerle haksız rekabete girişip reklam da toplayan TRT ne yaptı?.
Hiçbir şey!.
Hiç.. Bir.. Şey!..
Oysa İbrahim, birkaç ay önce Avrupa Şampiyonu olmuştu. Dünya Şampiyonluğunun da adayları arasındaydı.
Sırf bu yüzden TRT'nin Dünya Eskrim Şampiyonasını naklen yayınlaması, hadi onu beceremediler, hiç değilse İbrahim'in final maçını, tüm TRT kanallarından alt yazı ile duyurarak "Canlı" vermesi gerekirdi ki, hem de bu doping yüzünden başımızın öne eğik olduğu günlerde, ulusuma moral olsun..
Ama sahtekârlık yaparak, vergileri ile yaşadığı ulusu kandırarak "TRT Spor" diye adını koyduğu "TRT Futbol" Kanalında, hayatında bir kez eskrim izlemiş, bir kez eskrim haberi yapmış tek kişi olmadığı için, yapamadılar tabii, üçüncü küme bilmem ne maçının bile haberini anında yapmayı marifet sanan, aldıkları maaşların her kuruşu haram olasılar!.
Şu anda, Dünya Halter Şampiyonası devam ediyor.. İnanın TRT yayınlıyor mu bilmiyorum.. Verseler, davul zurna ile duyururlardı. Dünya Artistik Patinaj Şampiyonasını, tam televizyonluk bir estetik, güzellik sporunu verme gereği duymadılar ki, hemen her gününde bir Türk'ün madalya aldığı Halter'i yayınlasınlar!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar