Biz düzelteceğiz, trafik terörünü...

Bugün, İstanbul trafiğinin son belası motosiklet rezilliğini, yarattıkları yeni Trafik Terörünü yazacaktım, geçen hafta söz verdiğim gibi.. Hele pazartesi gecesi haberlerde izlediğim görüntülerden...

Bugün, İstanbul trafiğinin son belası motosiklet rezilliğini, yarattıkları yeni Trafik Terörünü yazacaktım, geçen hafta söz verdiğim gibi..

Hele pazartesi gecesi haberlerde izlediğim görüntülerden sonra..

İki motosiklet yarışıyordu pervasız..

Durmadan şerit değiştirerek..

Sonra birbirlerine girdiler.

Zincirleme kaza.. Ölüler, yaralılar!.

Adrenalin uğruna yarışanlar belalarını buldular, peki o saatte onların olduğu yolda gitmek dışında suçu olmayanlar!.

Siz, ya da ben olabilirdik bu sabah morgda, sırf o dakikada o yoldayız diye.. Arabamızı tüm kurallara uygun kullandığımız halde..

Sırf, İstanbul'da, Valisi, Emniyet Müdürü, Trafik Müdürü ile her türlü rezilliğe göz yumduklarını senelerdir ilan eden yöneticilerin bu azgınlara meydanı boş bıraktıkları kentte yaşadığımız için ölebilirdik. Her an da ölebiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar