Bir gün mutlaka!..

O, çevresini bilgisiyle zehirleyen bir yazar."Hayattan hep talep edeceksiniz, asla kanaatkâr olmayacaksınız ve verdiğiniz sözü asla unutmayacaksınız" diyor mesela

Sabah Gazetesi Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu Üstat, "Sabah'ın Güney ilavesinde yazar mısın" diye teklif etmiş, Arife'ye ilk.. Ve Arife Ünüvar, "Spor" yazarak başlamış köşeye..
"Spor yazarlığı bana çok şey kazandırdı. Nice başarılara birinci elden şahit oldum. Başarı hikâyelerini birinci elden dinledim. Başkalarının başarılarına gözlerim dolarak, boğazım düğümlenerek şahit oldum" diyor. Öğrendikçe yazmış, yazdıkça öğrenmiş..
Kafası ve kalemi birleştikçe kendisine güveni artmış ve "Bir gün mutlaka" diye hedefini seçivermiş..
O hedef şu anda bilgisayarımın yanında duruyor..
"Bir Gün Mutlaka." Bir kitap o..
"Yaşanmış Başarı Öyküleri" yazıyor altında.. Üstünde de yazarının imzası var..
"Arife Ünüvar!."
Gencecik bir spor yazarı kız, yaşanmış başarı öykülerini derlemiş ve yazmış. Dün akşam şöyle bir açtım ve o öykülerin yarıdan fazlasını okuduktan sonra elimden bırakabildim. Lafı hiç uzatmadan, dolandırmadan kısa kısa yazmış her öyküyü.. Ama ne güzel yazmış, inanmazsınız..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar