Bir fırça da benden, bu defa!.

Ne güzel yazmış dün gene Mevlüt (Tezel), sosyal medyadaki linç kültürünü.. Sormadan, etmeden, doğru mu, yanlış mı demeden, bir kızıl kıyamet koparanları..

Başlatan Burak'mış. İzlanda'ya inince havaalanından canlı yayın yapmış.. "6.5 saat uçtuk. 3 saattir de bizi havaalanında tutuyorlar.."
Hadi sosyal medya linççilerinde kıyamet.. Ama yalnız onlar değil.. Bizim medya da arayıp sormadan, ayni linç kültürü ile sayfalar yapıp çıktı ertesi gün.. Bir linç haberi daha ekleyerek.. Bir İzlandalı genç, TV muhabirlerinin arasına karışıp, Emre'ye mikrofon diye bir tuvalet fırçası tutmuş.. Koydukları resimdeki fırçanın tuvalet değil, saç, elbise, ya da koltuk, minder temizliğinde kullanılan küçük bir şey olduğu görülüyor ama ne gam!. Medyamızda yıllardır "Bizden olmayan düşmandır. Saldır, salla" kültürü var ya..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar