Beş senelik bir şarkıdan bugün kopan kıyamet!..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç'un bugünkü (19.01.2022) ''Beş senelik bir şarkıdan bugün kopan kıyamet!..'' başlıklı yazısı.

osyal medya işsiz güçsüzleri, her gün kendilerinden bahsettirmek için ille de aykırı bir şey bulurlar. Başta hep dediğim gibi sosyal medya izleyen, yazan ve yöneten gazeteciler de, tirajların düşmesinde başrol oynayan sosyal medyayı baş tacı yaparak, kendi kişisel "like"larını artırmaya çalışırlar..
Geçen hafta başlarında biri Sezen'e, hem de beş sene evvel piyasaya çıkmış bir şarkının sözlerinden dolayı bulaştı. Hemen destek buldu tabii. Sezen'e saldırmak iyi izleyici yaratır ya.
Mustafa Sandal da bu amaçları belli insanlara cevap vermek ve Sezen'i savunmak gafletinde bulununca iş iyice büyüdü. Dedi ki Mustafa..
"Sen otur oturduğun yerde, gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var, onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim! Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır."
Dün sabah, belki de kendine ün arayan bir avukat, Sezen'in dini değerlere hakaret, tahrik ve aşağılama suçu işlediği, kullanılan ifadelerin İslam'a saldırı olduğu iddiası ile suç duyurusu yapınca..
Ben büyük İslam uleması Kilis Müftüsü Muharrem Kemal Efendi'nin torunuyum. İlkokulu bitirene dek onun yanında büyüdüm ve dinimi ondan öğrendim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar