Başlar yeni ama TRT ‘Eski tas, eski hamam!..’

Çarşamba akşamı gözlerime inanamadım.. Tek kuruş masraf etmeden, stüdyoda canlı program bile yapmadan, arşivden kesip kesip bedava programlar yapan TRT Müzik, o beleş programların bile yenisini yapmaya üşenir olmuş...

Çarşamba akşamı gözlerime inanamadım.. Tek kuruş masraf etmeden, stüdyoda canlı program bile yapmadan, arşivden kesip kesip bedava programlar yapan TRT Müzik, o beleş programların bile yenisini yapmaya üşenir olmuş ve tekrara başlamıştı ya.. Hem de defalarca.. Ben de defalarca, toplasanız kitap olacak kadar çok yazmıştım ya.. Demiştim bin kere..
TRT, bu halkın kültür, sanat düzeyini yüceltmek, ailecek izlenecek programlar yaparak, giderek kaybolan "aile ruhu"nu canlı tutmak amacıyla, Anayasa ve ona bağlı yasa ve yönetmeliklerle kurulmuştur.
Kanun koyucu, böylesi ulvi bir amaçla kurulan "kamu kuruluşu TRT"nin, özel TV'lerle reklam, dolayısıyla reyting yarışına girmemesi için, devlet bütçesinden pay almasını uygun görmüştü. Yani, halkın TV'sinin giderlerini halk ödeyecekti.
Bugün, kullandığımız her türlü elektrikten TRT hisse alıyor. Yani kapımızdaki elektrik sayacı ne kadar yazıyorsa, ona göre bir payı doğrudan TRT'ye ödüyoruz.
Yani TRT, halk için, halkın parasıyla kuruldu ve halkın devamlı ödediği paralarla da yaşıyor..
Bunları demiştim. Hatta 7 Ağustos'ta, yani iki hafta önce de bakın ne demiştim..
"TRT'nin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar