Atletizmin güzelliği neden bambaşka?..

*Sabah günlük kahve keyfimi, gazetemi okuyarak yaparken, başımdan aşağı kaynar sular döküldü.. "Yaş 82.. Bunadın artık oğlum Hıncal" dedim kendi kendime.. Sonra da hemen bahanemi buldum.. "Yok canım sıcaklar...

*

Sabah günlük kahve keyfimi, gazetemi okuyarak yaparken, başımdan aşağı kaynar sular döküldü..
"Yaş 82.. Bunadın artık oğlum Hıncal" dedim kendi kendime.. Sonra da hemen bahanemi buldum.. "Yok canım sıcaklar başıma vurdu.." Ama bunun bahanesi yok..
1984 Los Angeles Oyunları'nın çıplak gözle izlediğim yıldızlarından Jackie Joyner Kersee ile 2000 Sydney'nin dünyalar güzeli, "Amerika'nın Sweetheart'ı/Sevgilisi" 7 altın madalyalı Marion Jones'unu karıştırmanın bahanesi olur mu?.
Yapmışım işte.. Marion yıllar sonra itiraf etti doping yaptığını ve 7 madalyasını da geri verdi, üstelik.. Yani bin yazı yazdım hakkında.. Flo-Jo ile karşılaştırdığım Marion işte.. Jackie Joyner olur mu?.
Kusura bakmayın sevgili okurlar..

***


NELER OLUYOR BİZE!..
Sıcak başımıza mı vuruyor gerçekten?. Her gün üçüncü sayfalar akıl almaz cinayet haberleriyle dolu.. Ölene acıyorsunuz.. Hayatı mahvolan öldürene de acıyorsunuz bir yandan..
İşte dün bizim gazetede sürmanşet.. Yani Sabah...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar