Atatürk’ümle yaşadığım bir hafta sonu..

Aynen öyle, sevgili okurlar.. Aynen öyle.. Atatürk'ümle yaşadığım bir hafta sonu geçirdim.. Bir muhteşem hafta sonu..Coşarak.. Duygulanarak.. Haykırarak.. Ağlayarak.. Evet ağlayarak.. ...

O coşku seline dayanmak için çok uğraştım ama, cumartesi gecesinin sonuna doğru dayanamadım artık. Bıraktım kendimi, o geceleri yaşayan herkes gibi..
Anlatayım, anlatabilirsem..
Duyguları anlatabilmek o kadar zor ki..
Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri yazımı Kemaller okumuş Ankara'da.. Yeni evlerine taşınıyorlardı hafta boyu.. Perşembe akşamı eski evlerinde son kez yatmışlar ve cuma sabahı erkenden İstanbul yollarına düşmüşler. Yeni evlerinde bir kez bile yatmadan..
Çünkü Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ndeki iki güzel geceyi kaçırmak istememişler.
"Vadiden Anadolu'ya" cuma.. "Kuvayi Milliye" cumartesi..
Geldiler Ankara'dan.. Düştük Beylikdüzü yollarına.. Etiler nire, Beylikdüzü nire..
Hele bu ülkenin kaldırım mühendislerinin yaptığı TEM/ Üçüncü Köprü Kavşağı'ndaki tıkanma yüzünden trafik yarım saat adeta dururken ve bu aylardır, bu hatalı kavşağı düzeltmek kimsenin aklına gelmez ve umurunda olmazken, o işkence yolunda..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar