Aşıya direnenlere önlem alınmalı...

Hayatım düzenlidir.. Kendini iyi hissetmenin baş şartıdır düzenli hayat ve genelde uygularım. Gece saat 11 gibi yatağa girerim ve otomatik kaydettiğim Jimmy Fallon Şov'u izlerim. Fallon bir komedyen. Önce bir monologla şakalar...

Hayatım düzenlidir.. Kendini iyi hissetmenin baş şartıdır düzenli hayat ve genelde uygularım. Gece saat 11 gibi yatağa girerim ve otomatik kaydettiğim Jimmy Fallon Şov'u izlerim.
Fallon bir komedyen. Önce bir monologla şakalar yapar. Sonra iki ünlü konukla sohbet.. Finalde de bir müzik gurubu ya da solistinin performansıyla şovunu kapatır. Gün ne kadar stresli olursa olsun, uykuya rahat gitme formülümdür, Fallon Şov..
Şov, New York'un ortasında, Rockefeller Merkezi'ndeki stüdyoda, seyirci önünde gündüz yapılır ve gece banttan yayınlanır.
Kovid Amerika'yı vurunca, dünyanın dört bir yanından her gün yüz binlerce yerli, yabancı turist alan New York çarpıldı.
Büyük yasaklar getirildi.
Sokağa çıkma dahil..
Fallon Şov, Jimmy'nin evine taşındı. Orada bir odaya kamera kondu.
Jimmy karşısına oturdu.
Konuklar, internet aracılığıyla, yani Zoom'la programa katıldılar..
Uzun süre öyle gitti. Kovid'in hızı, başta alınan önlemler, maske ve mesafe kurallarına halkın ciddi uyumu ile yavaşlayınca, New York Belediyesi yasakları gevşetmeye başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar