Antalya Open’ın farkında olan var mı?.

Türkiye geçtiğimiz günlerde önemli bir uluslararası spor etkinliğine sahne oldu: Kaya Palazzo Belek tesislerinde, 24 Haziran-1 Temmuz arasında Dünyanın 7'nci, Türkiye'nin ilk Çim Kort Tenis Turnuvası Antalya Open...

Türkiye geçtiğimiz günlerde önemli bir uluslararası spor etkinliğine sahne oldu:
Kaya Palazzo Belek tesislerinde, 24 Haziran-1 Temmuz arasında Dünyanın 7'nci, Türkiye'nin ilk Çim Kort Tenis Turnuvası Antalya Open yapıldı.
Katılımcıları, izleyicileri, medyasıyla bir "Tenis Klasiğinin" doğuşuna şahit olduk!.
Yani, ben ve birkaç kişi daha olduk da, medyamız pek farkında olmadı ve hakkını vermedi, bu hem Belek, hem Antalya, hem de ülkem için dönüm noktası olan organizasyonun.
Peki, neydi Antalya Open'ı bu kadar farklı ve önemli kılan?
Hem olayı, hem de farkı anlatabilmek için, bu müthiş olayı gerçekleştiren Kaya Gurubu Başkanı Burak Kaya ile konuştum. Ben sordum, o yanıt verdi.. Buyrun..

***

HU- Dünyada ilk kez böyle bir ATP (Profesyonel Tenisçiler Federasyonu) turnuvası otel sınırları içinde, otelin olanaklarıyla yapıldı! İyi oldu mu?.
Burak Kaya- Bu özellik oyunculara çok büyük avantaj sağladı. Çünkü otel ve Players Lounge/ Oyuncuların kaldıkları bölge, tenis kortlarına yürüme mesafesindeydi:
Ulaşım, trafik, zaman kaybı sorunları yaşanmadı. 7 çim kortumuz, 6 bin kişilik tribünümüz, Fan Zone / İzleyici dinlenme ve yiyecek alanımız diğer konuklarımıza da aynı rahatlığı, kolaylığı sundu.
Böylece, birbirine komşu spor, konaklama, gastronomi, eğlence mekânlarımızla; masmavi denizimiz, göz alabildiğine kumsalımızla; katılımcılara, medyaya, tüm misafirlerimize mükemmel bir spor ve dinlence deneyimi yaşattık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar