Dilek Yaman’ın Neşe Sapmaz haberleri..

Aslında bu yazım, Sabah Okur Temsilcimiz İbrahim Altay ile bir dertleşme.. Aslında Dilek Yaman konusunda ikinci dertleşmemiz olacak bu. İstediği zaman nasıl kusursuz, eksiksiz, nasıl "Ödüllük" haberler yazdığını...

Aslında bu yazım, Sabah Okur Temsilcimiz İbrahim Altay ile bir dertleşme.. Aslında Dilek Yaman konusunda ikinci dertleşmemiz olacak bu. İstediği zaman nasıl kusursuz, eksiksiz, nasıl "Ödüllük" haberler yazdığını gördüğüm, bu sütunlarda da övdüğüm Günaydın ekimiz muhabiri Dilek Yaman, devam etmekte olan bir davayı etkilemek için yazıldığı açıkça belli bir Neşe Sapmaz haberi daha yarattı.. Haber ayni simge fotoğrafla kapak oldu, Günaydın'a.
Dilek bu haberi yazarken de, resmen "Fahişelik"le suçladığı Neşe ile gene konuşma gereği duymadı.
Neşe ile İstihbarat Şefi Nazif konuşmuş. Neşe'nin ona anlattıklarını dün köşemde okudunuz. Haberin yanında minnacık iki satır çıktı oysa. Üstelik o iki satır bile "Sabah.com.tr"de yok. Oraya konmadı. Bütün internet siteleri, haberi sadece Dilek Yaman'ın yazdığı kadarı ile okudular.
Dilek'in haberi "Olaylı davada yeni tanık çıktı" başlığı taşıyor. Oysa ortada yeni tanık yok. Cinsel taciz mesajları atan Ümit Arıkan, Neşe dava açınca, karşı şantaj davasını arkadaşı Yaşar İrvul'un şahitliği ile açmak istemiş, ama mahkeme reddetmişti.
Dilek Yaman da haberinin içinde "Yapımcı Y.İ.'nin de tanık olarak ifade verdiği ortaya çıktı" diyor. Ne demek ortaya çıktı.. O adam davanın açılma sebebi tanık.. Durmadan Neşe Sapmaz haberi yapan bir muhabir, davanın baş dayanağı şahit Yaşar İrvul'dan haberdar olmaz mı?. Eski haberini yeniden yazmak, eylül duruşmasından önce algı yaratmak için "Yeni tanık çıktı" der mi?. Diyebilir mi?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 355 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar