Benim bütün dualarım seninle..

Her maç günü olduğu gibi, bizim gurup bir saat evvelinden toplanmaya başladı.. Maç aslında bahane.. Esas olan arkadaşlar, bir araya gelmek.. Birbirimize takılmalar, şakalar.. Her çeşit kahve yapan makineler yan yana.. Sigara...

Her maç günü olduğu gibi, bizim gurup bir saat evvelinden toplanmaya başladı.. Maç aslında bahane.. Esas olan arkadaşlar, bir araya gelmek..
Birbirimize takılmalar, şakalar.. Her çeşit kahve yapan makineler yan yana.. Sigara, puro serbest.. Yemekler, kekler, meyveler, kuru yemişler.. İkram yok. Herkes kendi alıyor.. Bu hafta Caner'in sürprizi var. Vefa'dan, esas Vefa'dan boza getirmiş, leblebisiyle..

İki saat nasıl geçti anlamadık.. Maç bitti.. Toplantı da bitti. Gittiler.. Öğleden sonradan kalma bir sürü gazete ve dergi var.. Divana uzandım. Onları da okudum..
Saat 11'e doğru her zamanki gibi yatağıma uzandım. Her gece yatakta, daha önceden kaydettiğim Jimmy Fallon, Ellen Degeneres şovlarından birini izlerim. Onların Trump'la dalga geçen, yerin dibine sokan güncel şakalarına gülerim. Hele o gece Ellen'e daha da güldüm. Trump, Ellen için "O derin devletin ajanı" demiş.. Ellen "Derin Devlet ne demek" dedi.. "Ben hayatımda duymadım.. Soruşturdum.. Trump, anlatıyormuş Derin Devlet'in ne olduğunu.. 'Derin devletin işi benim altımı oymak' diyormuş. O zaman Trump'ın kendisi Derin Devletin başı!. Çünkü Trump'ın altını Trump kadar oyan yok!."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar