“Sihirli kentte Sihir Festivali’nin ardından..

"Manisa'da tek bir sihirbaz tanımıyordum. Şimdi dünya starlarının numaraları telefonumda kayıtlı." "Geçen hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 'İstanbul Magic Festivali, Uluslararası Close-up / Masa üzerinde...

"Manisa'da tek bir sihirbaz tanımıyordum. Şimdi dünya starlarının numaraları telefonumda kayıtlı."
"Geçen hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 'İstanbul Magic Festivali, Uluslararası Close-up / Masa üzerinde gösterilen hünerler Yarışması'nda' 2'nci olan 15 yaşındaki genç yetenek Batuhan Yılmaz, deneyimini seyircilerle böyle paylaşınca, yol arkadaşlarımla gözlerimiz doluverdi" dedi, bu festivali "Sihirli Kent" dediği İstanbul'a kazandıran, ülkemizin dünyaca ünlü sihirbazı Kubilay Tuncer..
"Zira, bu sözler, Türkiye'yi dünya sihirbazlık haritasında en üst sıralara çekme hedefiyle kalkıştığımız bu çetin ve çetrefilli işin bizim açımızdan en büyük ödülünü teşkil ediyordu.."
Kubilay ve ona destek olan dostlarının temel amacı, bu ülkedeki "Genç sihirbazların ufkunu açabilmek"ti.. Ve Batuhan, 15 yaşında hem de ne dünya devlerini geride bırakıp, daha festivalin ilk yılında onları amaca ulaştırmıştı..
Nerdeyse 20 yıldır tanıyorum, Oyuncu, yazar, senarist Kubilay'ı.. Ama çocukluktan beri kişisel hobim olduğu için, en çok sihirbazlık yanını seviyorum..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 355 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar