Ülkü Ocakları ilk adım

Fransa'daki kararın arkasında Macron'un Elysee Sarayı'nda ağırladığı YPG'liler ile Ermeni diasporası vardı

15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan sabah şöyle tivit atmışım: "Boğaziçi Köprüsündeydik, halkın üzerine ateş açtılar. Kaç şehidimiz var bilmiyorum ama bugün bir milattır, bu milleti teslim alamayacaksınız. Beraber direndiğimiz ülkücüler ve ulusalcılar, sizinle aynı ülkeyi paylaşmaktan gurur duyuyorum. Allah her birinizden razı olsun."


FETÖ maşasını tutan ve ülkemizi işgale kalkışan güçlere karşı Cumhur İttifakı o gün kuruldu. Takip eden gelişmeler, hâlâ FETÖ'yü masum göstermeye çalışanlarla, bir diğer maşa olan PKK'nın partisiyle ittifak kuranlarla ayrışmamız yeni değil. Cumhur, o gün, orada kararını verdi ve uygulamaya koydu.


Ülkücüler, bu direnişin önemli bir parçasıdır. Geçtiğimiz sene Fransa'da, bugünse Amerika Birleşik Devletleri'nde yasaklanarak kriminalize edilmeye çalışılmaları da tamamen bundan ötürüdür.
Hatırlayın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.646 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 436 Okunma Sakin güç, derin diplomasi 16 Nisan 2024 | 297 Okunma İran ve İsrail’in ortak menfaatleri 15 Nisan 2024 | 331 Okunma Erdoğan ne yapmadı? 08 Nisan 2024 | 448 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar