Kılıçdaroğlu’nun TOGG’la imtihanı

Cumhuriyetimizin 99. yılında millî gururumuz TOGG'un üretim tesisi açıldı, seri üretim başladı ve yerli otomobilimiz banttan indi. "Devrim" arabasının 60 yıldır taşıdığımız yükünü...

Cumhuriyetimizin 99. yılında millî gururumuz TOGG'un üretim tesisi açıldı, seri üretim başladı ve yerli otomobilimiz banttan indi. "Devrim" arabasının 60 yıldır taşıdığımız yükünü omuzlarımızdan atıp Türkiye'nin ikinci yüzyılına doğru sağlam bir adım attık.
Bu gurur tablosuna maalesef ana muhalefet lideri eşlik edemedi. Belki de iki yıl önce sarf ettiği şu sözlerden utanmıştır:
"Oturdular büyük gösteriler yaptılar, iş adamları bir araya geldi, bakanlar cumhurbaşkanları bir araya geldi, otomobil üretiyoruz dediler.. Nerde? Milleti kandırmak için."
Kılıçdaroğlu açılışa katılsa kimse "Nerde bu TOGG. Aaa buradaymış" demeyecekti elbette ama iktidarın işine yarar kaygısıyla millî sevinçlere bu kadar bigâne kalmaları da üzücü.
Ne demişti CHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Engin Altay: "Bu hükümet, dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok."
TOGG, önümüzdeki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 603 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.267 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.710 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 438 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar