FDD’nin hedef listesine nasıl girdim?

The Foundation for Defence of Democracies (Demokrasileri Savunma Vakfı) olan FDD, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türkiye düşmanı lobilerin en başında gelen kuruluşlardan biri. Sinan Ciddi de FDD Türkiye Masası'nda çalışan bir...

The Foundation for Defence of Democracies (Demokrasileri Savunma Vakfı) olan FDD, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türkiye düşmanı lobilerin en başında gelen kuruluşlardan biri. Sinan Ciddi de FDD Türkiye Masası'nda çalışan bir "araştırmacı" ve lobici.
Geçtiğimiz günlerde yine Türkiye hakkındaki asılsız bir sosyal medya paylaşımını düzelttiğim Ciddi, argümanlarıma cevap veremeyince Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretlerde bulunup beni de Amerika Birleşik Devletleri'nin yaptırım listesine aldırmakla tehdit etti. İlgili ifadeler şöyleydi:
"Tabii ki sen Erdoğan ve Hamas'ın yanında duracaksın. Seni temin ederim ki ben ve FDD'deki meslektaşlarım sizin gibilerin çoğunun belirlenip cezalandırılması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Erdoğan'ın medeni devletlerin hukukunu ve uluslararası hukuku ihlal eden her faaliyetinin hesabını tek tek sormaya odaklanmış durumdayız. Manevra alanı bulamayacak. Halkbank sadece başlangıçtı. Sizi ve yönetici seçkinlerinizi bekleyen sefalet için sabırsızlanıyoruz."
Cevabım şöyle oldu: "Sizin gibi soykırım aklayıcılarının hedefi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 115 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar