Erdoğan’ın gündemi

Müsilaj sorununun ortaya çıkmasındaki ana faktörlerden birisine de Erdoğan şöyle işaret etmişti: "Ergene'nin kıyısında hep CHP'li belediyeler olduğu için oradaki fabrikaların atıklarını engellemiyorlar."

Muhalefet, iktidara öneri getirmek veya yol göstermek bir yana sadece yıkıcı bir ajandayla hareket ediyor. Hatta bazıları son günlerde Gezi benzeri ikinci bir ayaklanma çıkarma çağrıları yapıyor. Neyse ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemi başka... Son haftalarda hem kısa hem de uzun vadede millete getiri sağlayacak birçok proje hayata geçirildi.
Bunlardan en önemlisi Berat Albayrak'ın bakanlığı döneminde çalışmalarına başlanan enerji arayışımızda aldığımız ikinci müjde oldu. Karadeniz'de 135 milyar metreküp ek doğalgaz keşfedildi ve böylelikle bölgedeki toplam keşif 540 milyar metreküpe çıkmış oldu. Ülkemizin on yıllık enerji ihtiyacına tekabül eden muazzam bu adım, dünya medyasında önemli bir gelişme olarak yer bulurken maalesef muhalefeti "üzdü". Nasıl küçümseyeceklerini bilemedikleri ifadelerle aslında kendilerini küçülttüler.
Cumhurbaşkanı, yine çok önemli bir proje olan ve Karadeniz'de büyük tonajlı gemilerin yükleme ve boşaltma yapabileceği uluslararası bir ticaret ve sanayi alanı haline gelecek....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.203 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.751 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.708 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 438 Okunma Sakin güç, derin diplomasi 16 Nisan 2024 | 299 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar