Ekolojik terör!

AB ve ABD'nin de kulağı sizde nasıl olsa...

"Bir ülkede aynı gün içinde 9'u orman, 6'sı kırsal olmak kaydıyla toplamda 15 yangın çıkıyorsa, bunun organize bir terör eylemi olduğu açıktır."
Geçen sene bu zamanlarda, çoğu Hatay'da olmak üzere üç şehrimizde arka arkaya yangınlar çıktığı dönem böyle yazmıştım. O zaman da bugün olduğu gibi PKK'nın yangın teröristleri olan bilmem ne çocukları "Hatay'daki kutsal ateşi selamlıyoruz" diyerek üstlenmişti.


Bir önceki sene, yani 2019'da da PKK'lı teröristler, 11 Temmuz-24 Ağustos tarihleri arasında 14 yangın çıkartarak hem insan hayatını hiçe saydıklarını bir kez daha göstermiş hem de yaban hayatına ve ormanlarımıza telafisi zor zararlar vermişti. Kalekollar, İHA ve SİHA'lar sayesinde Mehmetçiğe eskisi saldıramayan korkaklar maalesef hırslarını savunmasız ormanlarımızdan alıyor.
Cumhuriyet gazetesinin Kandil'den geçtiği, "PKK'lıların yere izmarit bile atmadığını, pek bir ekolojik ve çevreci oldukları güzellemeleri"ni hatırlarsınız. İşte aynı Cumhuriyet ve o ekolden Birgün gibi aklınıza gelen yayın organları şimdiye dek PKK'nın yangınları üstlenmesini pek görmemeyi tercih ettiler. Hatta tescilli vatan haini Can Dündar, açıkça "PKK'nın yangınları üstlenmesi AKP'ye yaradı" bile diyebildi. Yani "Yaktın, tamam da bari AKP'yi daha zorlayalım" temennisi olsa gerek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 396 Okunma Sakin güç, derin diplomasi 16 Nisan 2024 | 295 Okunma İran ve İsrail’in ortak menfaatleri 15 Nisan 2024 | 331 Okunma Erdoğan ne yapmadı? 08 Nisan 2024 | 448 Okunma Farkımız bizim 03 Nisan 2024 | 516 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar